Magnezijev citrat:
Dobar za organizam i brzo aktivan

Zašto je magnezijev citrat dobar za organizam i brzo aktivan? Ovdje saznajte više o tome.

Prehrambene namirnice sadrže magnezij u organskom obliku kao npr. magnezijev citrat. Magnezijev citrat nalazi se i u tijelu kao gradivni sastojak te je stoga vrlo dobro podnošljiv i brzo aktivan. Iz tog razloga skoro svi proizvodi Magnesium-Diasporal® sadrže magnezijev citrat koji pogoduje tijelu.

Proizvodi Diasporal® s magnezijevim citratom su smisleno dozirani

Da bi se zajamčila opskrba magnezijem, potrebno je obratiti pozornost na dovoljno veliki unos magnezija. Njemačko društvo za prehranu (Deutsche Gesellschaft für Ernährung – DGE) preporučuje dnevni unos magnezija za odrasle osobe od 300 mg do 400 mg, ovisno o dobi i spolu. S proizvodima Diasporal® možete sami odlučiti možete li s jednim jedinim unosom pokriti preporučenu dnevnu dozu ili želite unos dijeliti na dva do tri puta dnevno.

Povećana potreba za magnezijem

Povećana potreba za magnezijem može postojati na primjer kod bolesti kao što je dijabetes, kod sportaša i starijih osoba.

Saznajte ovdje više, kada može postojati nedostatak magnezija.

Sadržajna tvar i doziranje – kombinacija za visoku kvalitetu

O trajno visokoj kvaliteti lijekova Magnesium-Diasporal® koji sadrže djelatnu tvar magnezijev citrat brine kombinacija magnezijevih spojeva visokih vrijednosti i smislenog doziranja. Dostatna opskrba magnezijem zajamčena je tek kada je i jedno i drugo usklađeno.

Magnesium-Diasporal® možete po izboru uzimati u različitim oblicima – želite li svoj magnezij radije popiti, progutati ili otopiti u ustima?

Razni oblici uzimanja, doziranja i okusa omogućuju vam individualan izbor prikladnog magnezijevog preparata iz asortimana proizvoda Diasporal®. To je kvaliteta iz ljekarne.

organski mg citrat
Dobro je znati
Cjelokupan asortiman proizvoda Diasporal® ne sadrži laktozu i gluten.

Proizvod Magnesium-Diasporal® možete kupiti u svojoj ljekarni